GRATULÁLUNK!!!

Te vagy az egy az ezerből, a kivétel, aki erősíti a szabályt, a tudatos vásárló, aki kiáll magáért és a jogaiért! :)

Jutalmul rövidek leszünk és lényegretörők, a javasolt napi olvasottkarakter-mennyiséget nem itt fogod bevinni...

Szóval a vásárlásoddal vállalod, hogy a választott workshop idejében megjelensz a helyszínen és részt veszel azon. Kijelented, hogy mindezt önszántadból, külső, kényszerítő erő nélkül teszed. Vállalod a lakberendezés iránti érdeklődésedet, vállalod önmagadat. Mi több, felelősséged teljes tudatában kijelented, hogy képes vagy viselni ennek következményeit... És nem mi tehetünk róla, ha jövő héten nekiállsz szétverni a lakásodat. :)

Mi pedig vállaljuk, hogy egy nagyon informatív workshop részese leszel, ahol instant módon felhasználható tudáscsomaggal látunk el az adott témakörben.

A vásárlás egyben regisztráció is az adott workshopra, azaz külön már nem kell bejelentkezned.

A vásárlás során megadott adataidat kizárólag a workshophoz fűződő adminisztrációra és kapcsolattartásra használjuk fel, harmadik félnek semmilyen körülmények közt nem adjuk ki!

A megvásárolt workshop részvételi jog átruházható. Ebben az esetben keress meg minket emailben (judit@terkultura.com) és jelezd, hogy kire számítsunk helyetted!

A részvétel lemondása lehetséges, a részvételi díjat visszatéríteni azonban csak akkor áll módunkban, ha részvételi szándékod visszamondását a workshop dátuma előtt legkésőbb két nappal jelzed! (Példa: a workshop április 8-án 18h-kor kezdődik. A lemondást április 6-a 18h-ig teheted meg úgy, hogy visszakapod a részvételi díjat)

Végezetül pedig: ha "simple - bankkártyás fizetést" választod, elfogadod, hogy a Térkultúra Kft (1055 Budapest, Falk Miksa utca 22.) által a tertanoda.hu oldal felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataid átadásra kerüljenek az OTP Mobil Kft. (1093 Budapest, Közraktár u. 30-32.), mint adatkezelő részére. A továbbított adatok köre: felhasználónév, vezetéknév, keresztnév, ország, telefonszám, e-mail cím. Az adattovábbítás célja: a felhasználók részére történő ügyfélszolgálati segítségnyújtás, a tranzakciók visszaigazolása és a felhasználók védelme érdekében végzett fraud-monitoring.

Ha maradt benned kétely, kérdezz bátran: judit@terkultura.com