Kinek szólnak a Tértanoda kurzusai?

Mindenkinek, akit érdekel a lakberendezés és szeretne a szakma fogásaival megismerkedni.

Azoknak, akik saját otthonuk kialakításhoz keresnek  támpontokat, szakértő tanácsokat.

Azoknak, akiknek a munkájuk során jól jön, ha ismerik a társszakma alapvetéseit, szempontrendszerét.

Azoknak a lakberendezőknek, akik szakmai életük néhány éves szüneteltetése után szeretnék felfrissíteni tudásukat, emlékezetüket.

 

Ki vehet részt a kurzusokon?

Bárki, aki elmúlt 18 éves és képes rendbontás nélkül végigülni (egy szünettel) 3 órát  – de meglátod,  feleannyinak fog tűnni. ;)

 

Van előképzettségi követelmény?

Nincs, mindenkit szeretettel látunk, előképzettség nélkül!

A kurzusok anyagát úgy állítottuk össze, hogy közérthető legyen, és laikus valamint (társ)szakmabeli egyaránt élvezetesnek és hasznosnak találja a hallottakat.

 

Mit nyerek a kurzusokon való részvétellel?

IDŐT     

  • Megoldásközpontú, a lényegre koncentráló tananyagunk révén az adott témakörben nélkülözhetetlen információkhoz és sok év gyakorlati tapasztalatainak velejéhez juthatsz hozzá egy este leforgása alatt.
  • Keresgélés és talpalás nélkül veheted szemügyre (és fogdoshatod kedvedre) a piacon jelenlévő legújabb/legjobb anyagokat, amlyeknek lelőhelyeit is eltárolhatod magadnak, így ha itt nem is találod meg konkrétan azt, ami megdobbantja a szíved, már tudni fogod, hogy merre kell indulnod.

PÉNZT

  • Segítünk, hogy mit honnan érdemes kedvező áron beszerezni
  • Felhívjuk figyelmedet a gyakran elkövetett, legtöbbször anyagi kárral is járó hibákra

NYUGALMAT         

  • Otthonteremtőként sok bosszúságtól és felesleges körtől kímélheted meg magadat, ha felkészülten, a legfontosabb információk birtokában vágsz bele az építkezésbe/felújításba.
  • Tippeket kaphatsz megbízható gyártókra, forgalmazókra és mesteremberekre

 

Hány kurzuson kell minimum részt vennem?

Nincs ilyen jellegű megkötés, csak azon veszel részt, ami érdekel, ha ez csak egy témakör a sok közül, akkor azt az egyet fizeted ki és hallgatod meg!

 

Ha több kurzuson veszek részt, van ajánlott sorrend?

Nincs. Az egyes kurzusok különálló egységeket alkotnak, nem épülnek egymásra, ezért teljes mértékben magad határozhatod meg, hogy melyik témára mikor kerítesz sort – egyedül a meghirdetett dátumokhoz kell alkalmazkodni.

 

A kurzus díján felül milyen járulékos költségekkel kell számolnom?

Semmivel. Nincs regisztrációs díj, belépő, reptéri illeték… :)

 

Megvettem az engem érdeklő kurzusokat a honlapon keresztül, mi a további teendőm?

Jegyezd meg a dátumot, és érkezz időben… :)

 

Közbejött valami, mégsem tudok részt venni az általam választott kurzuson. Mit tegyek?

Minél előbb értesíts bennünket elérhetőségeink valamelyikén! Ez azért fontos, mert a limitált férőhelyek miatt gyakran alakul ki várólista, és meglehet, hogy valakinek feldobhatod a napját a felszabaduló hely hírével! Vagy ha másért nem, azért jelezd mielőbb a visszamondást, mert a kurzus díját a kurzus előtt legkésőbb 48 órával történő lemondás esetén tudjuk visszatéríteni, később már nem!

Az általam választott kurzusra azt írja a honlap, hogy "Betelt". Mit tegyek?

Írj egy emailt a judit@terkultura.com címre, leveledben tüntesd fel, melyik kurzus az, amire már nem tudtál jelentkezni. Várólistára teszünk, és így ha felszabadul hely, azt már nem hirdetjük meg, hanem közvetlenül Téged értesítünk róla. Ha mégsem lenne ilyen úton szerencséd, akkor a következő időpontról küldünk emailben tájékoztatunk, így az elsők közt foglalhatsz magadnak helyet rá.

 

Tudok parkolni a helyszín közelében? Fizetős a parkolás?

A helyszínül szolgáló Desk Office utcájában majdnem biztosan találsz parkolóhelyet, és mivel nem fizető övezetben van, ingyen  várakozhat járműved a kurzus ideje alatt!

 

Mit kell vinnem magammal a kurzusra?

Magadon kívül semmit. Mindennel készülünk, amire szükséged lehet: lesz papír és ceruza/toll, innivaló és egy kis harapnivaló is, ha megéheznél. Illetve ha már… …egy tipp a tapasztalatok alapján: hasznos, ha telefonodon van szabad tárhely fotózáshoz, arra az esetre, ha egy-egy diát vagy anyagmintát szeretnél megörökíteni.

 

Hány órától lehet bejutni a kurzus helyszínére?

A kezdés előtt 20-30 perccel már biztosan lesz, aki beenged, ha úgy alakul a napod, vagy ha azon kevesek közé tartozol, akik mindig jó időben érkeznek programjaikra. :)

 

Hogyan jutok be a teremhez?

Ha megtaláltad a címet, a kaputelefonon a 10-es számot üsd be. A telefonon keresztül megadjuk a telken belüli eligazodási pontokat.

 

Lehet fotózni a kurzus folyamán?

Igen, sőt ez nagyon hasznos alternatívája lehet a hagyományos jegyzetelésnek, főleg ha épp egy alaprajzi példáról vagy egyéb ábráról van szó.

Egymást is fotózhatjátok, ebben az esetben csak azt kérjük, hogy tartsátok be az alapvető személyiségjogokat, és közösségi oldalra kizárólag olyan képeket tegyetek fel, amelynek minden szereplője ehhez hozzájárult!

 

Hány fősek a workshopok?

A helyszín adottságai miatt és a barátságos, személyes légkör megtartása érdekében az egy kurzuson résztvevők létszámát 12 főben maximalizáltuk.

 

Hogyan képzeljek el egy órát?

Úgy, mint egy remek hangulatú estét csupa Hozzád hasonló, a lakberendezés iránt érdeklődő emberrel. Pörgős lesz és nagyon életszagú, sokat fogsz tanulni, de erre nagy valószínűséggel csak akkor eszmélsz majd rá, amikor vége. :)

 

A workshop folyamán vagy utána feltehetek kérdést saját problémámmal kapcsolatban?

Igen, a kommunikáció az óra folyamán kölcsönös, lehet kérdezni, közbevetni az óra bármely pontján, ahol úgy érzed, hogy további információra lenne szükséged. Ezen felül az óra után egy-egy konkrét problémával is fordulhatsz az oktatóhoz, amiben szeretnéd szakértő tanácsát kikérni.

 

Meddig tart az óra?

Az óra hivatalosan 18-21 óráig tart, egy tízperces szünettel félidőben. Ha többen nem érkeznek időben, tíz percet várunk az órakezdéssel, ekkor valamivel kilenc után van vége a kurzusnak.