Építészként is nagyon sok újat is hallottam Petrától a workshopon, amit a munkám során mindenképp hasznosítani fogok. Nagyon érdekes, milyen sokféle szemlélettel és sokféle úton lehet eljutni egy lakásbelső kialakításának végéhez.
Atilla - Nappali kompromisszumok nélkül, 2016. október
Nagyon régen készültem a tanfolyamra, 200 km-t utaztam érte, de nagyon megérte! Saját fürdőszobánk átalakítása előtt állunk, és a lakberendezés alapjait is mostanában kezdtem el tanulni, így duplán hasznos volt minden.
Petra lendületessége, profizmusa magával ragadó, kisujjában van a szakma minden "csínja-bínja"! Igaz messze vagyok, de nagyon várom, hogy egy nappaliról szóló kurzusra is eljussak a közeljövőben.
Andi - Nappali kompromisszumok nélkül, 2016. szeptember

Hihetetlenül hasznos elméleti és gyakorlati tudással gazdagodtam, és több problémámra megoldást kaptam, nemcsak a nappalival kapcsolatban, hanem a dekorálás terén is, amellett, hogy nagyon jól éreztem magam a képzésen. Petra amellett, hogy profi, energikus és nagyon szórakoztató is. Szívesen mennék még a gyerekszoba kurzusra is. Köszönöm Petrának, hogy megosztja a tudását és hogy ilyen közvetlen és inspiráló ember!

Kata - Nappali kompromisszumok nélkül, 2016. június
Csak ajánlani tudom mindenkinek! Lakberendezőként ritkán jutok el hasonló programokra, de annyira tetszett a beharangozó, és kíváncsi is voltam Petrára élőben! Hát nem csalódtam! A profizmus mellett nagyon szimpatikus volt közvetlensége, szenvedélye a szakma iránt! Élmény volt! Köszönöm!

Anita - Kreatív gyerekszobák, 2016. május

Remekül éreztem magam, nagyon hasznos és jó hangulatú este volt. A nyári gyerekszoba felújítás előtt aranyat ért a profi szaktanácsadás! :)

Erika - Kreatív gyerekszobák, 2016. májusSzuperhasznos volt, nagyon jól éreztem magam! Szinte ittam Petra szavait! :) Szuper jó volt látni, hogy mennyire otthonosan mozog a témában, és így én is elleshettem tőle fortélyokat. Azóta rendkívül sok dolgot hasznosítottam a workshop anyagából a gyakorlatban is. Nagyon köszönöm Petrának és a csapatnak, hogy ezt lehetővé tettétek. Sajnálom, hogy nem volt időm elmenni a többi workshopra, de talán lesz még rá lehetőségem a későbbiekben.

Ibolya - A tökéletes konyha, 2016. februárÁprilisban jártam nálatok a Nappali Kompromisszumok Nélkül kurzuson. Szuper volt! Bárcsak régebben találtam volna rátok, a lakásfelújításunk előtt! Mennyivel egyszerűbb lett volna minden... Mindenkinek ajánlom a kurzust, akár felújítás előtt, közben vagy után vagytok rengeteg segítséget kaptok itt. A 3 óra pillanatok alatt elröppent. Olyan sok hasznos információt kaptam Petrától, hogy úgy döntöttem jelentkezem a Dekorálj kurzusra. Biztos vagyok benne, hogy az is klassz lesz. Hamarosan újra találkozunk.

Betti - Nappali kompromisszumok nélkül, 2016. áprilisLakásfelújítás előtt vagyunk DIY. Mivel már Pinteresten inspirálódtam, vannak elképzeléseim, terveim. Megtaláltam a neten a Tértanodát. Mivel az ár is nagyon kecsegtető volt és a stílusuk is nagyon tetszett , jelentkeztem. A helyszín nagyon inspiráló, Judit kedves volt és miután Petra „berobbant" egy percet sem lankadt a figyelmem. Nagyon jól éreztem magam, Petra stílusa lehengerlő  és egyetlen kérdés sem maradt bennem, amire ne kaptam volna választ. Külön köszönet, hogy a workshop után sem engeditek el a kezünket! :)

Kriszta - Nappali kompromisszumok nélkül, 2016. április

Nagyon szuperül éreztem magam a ma esti Nappali kurzuson! Sok információt és összeszedett anyagot kaptam, amit tudok hasznosítani, és méginkább: a magam otthonában megvalósítani! Köszönöm! Ritkán vagyok elégedett, de most nagyon! :) Remélem, még részt tudok venni a jövőben a Tértanoda programjain.
Angéla - Nappali kompromisszumok nélkül, 2016. április

A workshopot csak ajánlani tudom mindenkinek, érdekes, színes és rendkívül izgalmas volt! Nekem úgy tűnt, 3 óra egy perc alatt szaladt el, és azt hiszem hallgattam  volna még bármeddig... Végig fontos és mégsem unalmas - adatok és aktuális trendek, anyagok, lehetőségek színes kavalkádja jelent meg fűszerezve némi kis meglepetéssel. Petra lelkesedése, dinamizmusa, hite az alkotás és a kreatívitás örömében lenyűgözött és rendkívül inspirálóan hatott rám. Ez egy olyan hely volt, ahonnan úgy jöttem el, hogy sokkal többet kaptam, mint amennyit reméltem, és amennyit fizettem:)

Andi - Hálószoba titkok, 2016. április

Nagyon hasznos és szuper volt!!!!! Köszönjük!

Sziszka - Hálószoba titkok, 2016. áprilisNagyon tetzett a kurzus, alapjaiban kell újragondolnom a konyhatervemet, de mivel kaptam egy csomó kontaktot, anyaghasználatra ötletet, így könnyebb lesz. Örülök, hogy ott lehettem, pont időben volt a kurzus ahhoz, hogy végül egy klassz konyhám legyen és ne kelljen megbánnom semmit. Köszönöm!"

Kriszta - A tökéletes konyha, 2015. november

Tetszett Petra stílusa, előadásmódja. Személyisége áthatotta az egész workshop-ot, jó hangulatúra sikerült az este. (Eddig nem ismertem Őt, csak a blogját olvastam.) Rendszerezett, követhető volt az előadás, s bár mindent nem sikerült idő hiányában maradéktalanul kivesézni, sok hasznos tapasztalattal lettünk gazdagabbak. Kaptam ötleteket, kontakt-okat, új anyagokat ismertem meg, újfajta látásmódot, ami nemcsak a konyhához, hanem általában a lakberendezéshez is kell.

Renáta - A tökéletes konyha, 2016. február

Házfelújítás előtt állunk, a konyhát is átalakítjuk, ezért gondoltam, hogy a tökéletes konyha workshop épp nekem való. Régóta gondolkoztam a konyha elrendezésén, stílusán, de még nem volt semmilyen kiforrott gondolatom. Ezen a rövid tanfolyamon viszont megvilágosodtam, és a tervek már azóta az asztalosnál vannak ;-) Köszönöm, hogy részt vehettem ezen a jó hangulatú pár órán!

Ildikó - A tökéletes konyha, 2016. február

A konyhakurzus szuper volt - nagyon hasznos, gyakorlatias és interaktív. Sok fontos, a tervezéssel és kivitelezéssel kapcsolatos dologra felhívta a figyelmemet plusz számos tippet kaptam (technológiai sorrend, hova kerüljön a dugalj, miért jobb a ‘félsziget' stb)

Élvezetes volt Petra elsöprő, energikus stílusa és profizmusa. 

Köszönöm!

Andrea - A tökéletes konyha, 2016. február