Új Nagyobb

Kreatív gyerekszobák

GY_20171016_18H

Dátum: 2017. október 16. hétfő 18h 

Oktató: Nikoletti Petra, Térkultúra Design Team

Időtartam: 1x3óra

Helyszín: Budapest, XIV. kerület Desk Office

Bővebb leírás

Van szabad hely

12 700 Ft‎

Adatlap

Dátum 2017. 10. 16. 18h
Oktató Nikoletti Petra
Időtartam

Egyéb infó

Ha lehet így rangsorolni, a gyerekszoba tervezés a legklasszabb meló, ha enteriőrtervezésről van szó! Egyrészt azért, mert azoknak csináljuk, akiket a világon a legjobban szeretünk (akkor is, ha még csak egy narancsszín masszát láttunk belőle az ultrahang rendelőben – de persze már ebből is jól látszódott, hogy mennyire bájos/jóképű a leendő családtag...). Másrészt pedig azért, mert szabadon ereszthetjük a képzelőerőnket, beleadhatunk minden színt és mintát és formát, ami a csövön kifér – ha akarjuk. Mert vehetjük visszafogottra is. Ahogy a meggyőződésünkből fakad. Mert igen: a gyerekszoba is a nevelés része. Vizuális kultúrára, szokásokra, rendszerezésre tanít a jó gyerekszoba. Ezért is fontos átgondolni, mi, mennyi és hogyan kerüljön bele, úgy, hogy az aztán biztonságos és inspiráló környezetet nyújtson gyermekünknek, megfelelő táptalajt kreativitásának és személyisége fejlődésének.

Végigmegyünk az alaprajzi követelményeken, sorra vesszük azokat a tervezési szempontokat, amelyek segítségedre lesznek abban, hogy a gyerekszoba funkcionálisan is rendben legyen.

Sorra vesszük az alapdarabokat, szükséges elemeket. Mutatunk érdekes, formabontó megoldásokat, hiszen nem csak az lehet jó, ami megszokott.

Tippeket adunk beszerzési forrásokra, kivitelezési megoldásokra.

Sok-sok anyagmintával is készülünk, hogy megkönnyítsük a dolgodat, és megkíméljünk pár fárasztó körtől a városban.

Gyere el, és megmutatjuk, mi minden vár azokra, akik elhatározták, hogy kilépnek a póni/versenyautó unásig ismételt témaköréből!

Ezek a kurzusok is érdekelhetnek Téged: